Wat Zijn De Vereisten Van Uw Apparaat Om Mcafee Antivirus Te Gebruiken?

McAfee antivirus is een achtereenvolgens gebruikte applicatie die over de hele wereld door een aantal gebruikers wordt gebruikt. Deze antivirusapplicatie biedt drie versies McAfee SaaS Endpoint Protection, SaaS Endpoint and Email Protection en McAfee SaaS Total Protection. Alle edities zijn heel goed in staat om uw apparaten beveiliging te bieden, aangezien McAfee SaaS Total Protection de duurste editie van deze applicatie is. Er zijn echter enkele systeemvereisten om deze applicatie op uw apparaat te installeren, zodat deze volledig functioneel kan werken.

Enkele van de vereisten zijn zoals onder:

Hardwarevereisten: Deze applicatie kan achtereenvolgens worden gebruikt op Windows-gebaseerde apparaten. Uw pc moet een Pentium-processor hebben met 1 GB RAM en een compatibel aanwijsapparaat en een 256 kleuren of een hogere VGA-monitor. Dit zijn enkele basisvereisten van een pc en kunnen variëren van de aard van uw bedrijf of werk.

Browsercompatibiliteit: McAfee-antivirus werkt samen met de webbrowser die op uw pc is geïnstalleerd om bescherming te bieden tegen kwaadaardige bedreigingen. Deze applicatie is compatibel met Microsoft Internet Explorer (versies 7, 8, 9, 10); Mozilla Firefox, Apple Safari voor Windows en Google Chrome en merk op dat de functies van de browserbeveiligingsservice niet worden ondersteund in Apple Safari.

Besturingssysteem: deze software is compatibel met 32-bits en 64-bits versies van Windows 8, 7, Vista, XP en SP2 en SP3. Deze applicatie is ook compatibel met Windows Server 2012, 2011, 2008 R2, Small Business Server, 32 bit en 64 bit Windows Server 2008, Windows Server 2003.

E-mailservers: McAfee SaaS biedt volledige bescherming door serverscanfuncties. Om met een Microsoft Exchange 2007-server te kunnen werken, vereist deze software een architect x64-gebaseerde processor met EM64T- of AMD64-ondersteuning, 2 GB RAM, 740 MB vrije schijfruimte, Windows Server 2003 Standard Edition, Enterprise Edition en Internet Explorer 7.x of hoger . Het vereist ook een Intel Pentium of een compatibele 133-MHz processor, 128 MB RAM, 740 MB harde schijf en Internet Explorer 7.x of later.

Men kan succesvol gebruik maken van deze applicatie door aan de bovenstaande vereisten te voldoen en in het geval dat u vragen heeft, kunt u een beroep doen op het McAfee nummer.

Leave a Reply

Your email address will not be published.