Met Mcafee Client Proxy Toegangsbeveiliging Uitschakelen Via Een OPG Bestand

McAfee is een van de beste antivirusprogramma’s voor het beschermen van apparaten zoals laptops, tablets, computers en Androids. Het biedt de echte en effectieve bescherming tegen schadelijke virussen. Het heeft veel producten voor de beveiliging geïntroduceerd, zoals gadgets, zodat de gegevens kunnen worden beschermd tegen kwaadaardige virussen. McAfee-producten worden meestal aanbevolen vanwege de opvallende kenmerken en de beste services die het zijn klanten biedt.

McAfee Support wil u via deze blog informeren dat u na het installeren van een OPG-bestand dat een beleid bevat dat is ingesteld om Toegangsbeveiliging in te schakelen, MCP niet rechtstreeks op het werkstation kunt verwijderen. Gebruik dus de volgende instructies om MCP uit te schakelen en maak vervolgens een nieuw beleid.

  • Meld u aan bij de Control Console.
  • Selecteer Webbeveiliging.
  • Klik op Beleid en kies vervolgens McAfee Client Proxy Policies.
  • Druk op de knop Nieuw.
  • Stel een naam in voor het beleid.
  • Nu ziet u een vakje naast de optie Toegangsbeveiliging inschakelen. Schakel dit selectievakje uit om het uit te schakelen.
  • Druk op de knop Opslaan om de gemaakte wijzigingen op te slaan.
  • Kies nu het nieuwe beleid.
  • Druk op de knop Downloaden.
  • Afhankelijk van het besturingssysteem dat u gebruikt, kopieert u het bestand naar de volgende map:

o Als u een Windows XP-gebruiker bent: C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\McAfee\MCP\Policy\Temp
o Als u een Windows Vista- of Windows 7-gebruiker bent: C:\ProgramData\McAfee\MCP\Policy\Temp

U hebt de McAfee Client Proxy met succes verwijderd. Maar als de hierboven uitgelegde stappen uw probleem niet oplossen en het probleem blijft bestaan, kunt u hulp krijgen van het McAfee bellen nummer. U kunt contact opnemen met onze agenten wanneer u maar wilt, voor meer informatie over deze blog of hulp voor problemen met betrekking tot het downloaden, installeren en functioneren van software, u wordt begeleid met de beste oplossingen. Dit team van goed opgeleide technici en professionele leden zal u op de best mogelijke manier bijstaan. Zelfs uw minieme vragen worden door hen met gemak en comfort opgelost. Aarzel dus niet om ze te bellen. Ze zijn blij om te dienen omdat deze service alleen voor zijn gebruikers en hun problemen wordt geïntroduceerd tijdens toegang tot de antivirus.

Leave a Reply

Your email address will not be published.