Hoe Trojans Te Elimineren Met Mcafee Antivirus?

Weet u niet zeker hoe u een Trojaanse infectie van uw apparaat kunt verwijderen? Als u Trojan niet verwijdert, wordt uw computer traag en besmet met virussen. De antivirusassistentie van McAfee biedt u stapsgewijze instructies voor het verwijderen van de Trojaanse malware. Bellen McAfee Nummer voor hulp.

Een serviceprofessional zal uw telefoon onmiddellijk beantwoorden. De klantprofessionals van McAfee Technical Support zijn altijd beschikbaar voor alle gebruikers. De medewerkers van de klantenservice willen onze klanten uitsluitend van dienst zijn met snelle, hoogwaardige hulp.

VOER DEZE HANDELINGEN UIT OM TROJAN TE VERWIJDEREN MET BEHULP VAN MCAFEE SECURITY:

  1. Tik op “Alle toepassingen” en daarna op “McAfee Cybersecurity” in de selectie “Start”.
  2. Selecteer “Scannen” in het vak McAfee-webbeveiliging.
  3. Selecteer in de scankeuzes “Quick Scan” of “Volledige scan”. Een snelle scan zoekt naar risico’s in de kernbestanden en mappen van uw apparaat, terwijl een volledige uitgebreide scan naar gevaren in alle bestanden en mappen zoekt.
  4. Druk op de knop “Start” en wacht tot het scannen is voltooid. Het kan meer dan een uur kosten als de gebruikers hebben gekozen voor een volledige systeembeoordeling.
  5. Dubbelklik op het pictogram “Scannen voltooid” in het instellingenmenu en selecteer vervolgens “Details”.
  6. Selecteer “Virussen en Trojaanse paarden” om de door McAfee Protection gedetecteerde Trojaanse paarden te bekijken.
  7. Kies nu de optie “Alles verwijderen” om alle risico’s van uw apparaat te elimineren, of kies de gevaren afzonderlijk en druk vervolgens op “Verwijderen”.

CONCLUSIE

Gebruikers kunnen eenvoudig ongewenste kwetsbaarheden van hun computers verwijderen door deze eenvoudige procedures te volgen. Dit beschermt hun pc tegen schadelijke software. Gebruikers die problemen ondervinden met het McAfee-programma kunnen McAfee Klantenservice bellen voor hulp. Gebruikers hoeven alleen maar het McAfee Klanteenservice Nummer te bellen en zij zullen ongetwijfeld het beste antwoord geven.

Leave a Reply

Your email address will not be published.