Hoe Kan Ik Het Mcafee-Lidmaatschap Overzetten Naar Een Nieuwe Pc?

McAfee biedt u premium antivirussoftware die uw apparaat beschermt tegen alle soorten virussen en malware. McAfee bevat een functie waarmee u het abonnement op de ene pc kunt deactiveren en uw productabonnement op een andere pc opnieuw kunt activeren. Als de klant dat wenst, kunnen ze hun McAfee-lidmaatschap van het ene apparaat naar het andere verplaatsen met behulp van deze mogelijkheid.

Als u ook uw McAfee-abonnement wilt overdragen, volgt u vandaag nog de stappen in dit bericht van McAfee Klantenservice Nederland.

Stappen om het McAfee-abonnement over te zetten naar een nieuwe pc

  1. Zet de nieuwe computer of laptop aan waarnaar je het McAfee-abonnement wilt overzetten.
  2. Open nu uw favoriete webbrowser en typ home.McAfee.com in het zoekveld in de adresbalk en druk vervolgens op ENTER.
  3. Wanneer het venster verschijnt, beweegt u de muisaanwijzer over de MIJN ACCOUNT-optie en selecteert u deze in de lijst.
  4. U wordt nu gevraagd om uw login-ID in te voeren; voer het geregistreerde e-mailadres en wachtwoord in van het McAfee-account dat het abonnement heeft.
  5. Om het account te openen, klikt u op de knop INLOGGEN onder deze velden.
  6. U ziet een lijst met apparaten waarop het McAfee-product is geïnstalleerd; selecteer het apparaat waarvan u de McAfee-licentie wilt verwijderen.
  7. Klik op de optie DEACTIVEREN die beschikbaar is rond dit apparaat om het McAfee-product van dit apparaat te verwijderen. Hierdoor wordt dit apparaat onmiddellijk verwijderd en zal McAfee het niet langer bewaken.
  8. Om het installatieproces op deze nieuwe computer te starten, klikt u op de DOWNLOAD-knop naast het product dat u op uw apparaat wilt installeren.
  9. Volg de instructies op het scherm om het downloaden en installeren van de McAfee-software te voltooien.
  10. Wanneer de installatie is voltooid, wordt het McAfee-abonnement overgezet naar dit nieuwe account.

Opmerking: houd er rekening mee dat als u alle beschikbare licenties in uw abonnement hebt gebruikt, u een andere licentie moet aanschaffen. Om het abonnement te kopen, klikt u op de optie KOOP NU naast het product waarvoor u een andere licentiehouder wilt kopen en volgt u de instructies op het scherm om de aankoop te voltooien. Heb je nog andere vragen? Haast je! Bellen McAfee Contact Nummer en chat met ons uitzonderlijke klantenserviceteam, dat zeer efficiënt is in het onmiddellijk beantwoorden van alle zorgen van onze klanten.

Leave a Reply

Your email address will not be published.