Hoe Handmatig Updates Controleren en Aanvragen in McAfee?

Wilt u leren hoe u handmatig updates kunt controleren en aanvragen in McAfee? Dan ben je eindelijk op de juiste blog terecht en word je gelijk geholpen. Maar als u ook andere vragen heeft, kunt u altijd bellen met het McAfee Klantenservice nummer. De in aanmerking komende experts helpen u dan met de meest geschikte oplossingen.

Hieronder volgen de stappen om handmatig updates in McAfee te controleren en aan te vragen. U kunt één van beide oplossingen volgen:

Oplossing 1- gebruik het McAfee-pictogram op uw bureaublad;

  1. U moet eerst dubbelklikken op het McAfee-pictogram op uw bureaublad.
  2. En u moet op de optie ‘PC-beveiliging’ klikken.
  3. Klik daarna op de ‘Update McAfee App’ en klik vervolgens ook op de knop ‘Check for Updates’.
  4. En nu moet je wachten tot de update is voltooid; ziet u een bericht dat u laat weten dat u op de hoogte bent.

Oplossing2- met behulp van het McAfee-schildpictogram naast de klok;

  1. U moet beginnen door met de rechtermuisknop op het McAfee Shield-pictogram te klikken dat zich in het systeemvak rechtsonder in het scherm bevindt. En als het McAfee-pictogram niet zichtbaar is, moet u op de knop ‘Verborgen pictogram weergeven’ klikken.
  2. Hierna moet u op de knop ‘Controleren op updates’ klikken. En als er een update beschikbaar is, wordt deze automatisch gedownload en geïnstalleerd.

U kunt de onderstaande stappen volgen om te controleren of uw McAfee-software up-to-date is:

  1. U moet eerst dubbelklikken op het ‘McAfee-pictogram’ in het systeemvak rechtsonder in uw scherm of op de ‘McAfee-snelkoppeling’ op uw bureaublad.
  2. En dan op het startscherm van uw beveiligingssoftware, moet u rechtsboven op het tandwielpictogram ‘Instellingen’ klikken.
  3. Klik nu in het gedeelte ‘Mijn info’ op de optie ‘Over’ – het scherm ‘Over’ toont de versie van de geïnstalleerde producten.

Als je eenmaal klaar bent met het doorlopen van de bovenstaande stappen, zou je er goed aan moeten doen om op elk moment hetzelfde te doen. En als u problemen ondervindt, hoeft u alleen maar contact McAfee nummer. Dan begeleiden de getalenteerde technici u direct met verdere oplossingen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *