Hoe De Uitzondering Op Mcafee Opnemen?

Er is geen applicatie of software die perfect uitkomt. Er kunnen enkele storingen in het product zijn die verborgen zijn of die na een termijn een probleem kunnen veroorzaken. Deze fout in de McAfee-cyberprotector kan van invloed zijn op het scannen of u kunt het hele segment van uw McAfee-cyberprotector niet eens herkennen; omdat de storing soms zo klein is dat u deze gemakkelijk kunt negeren.

McAfee biedt u een sterke beschermer en vormt hiervoor het schild tegen alle virussen. Sommige virussen zijn erg moeilijk te behandelen omdat ze uw apparaat traag maken of het bevriezen en de persoon als toeschouwer binden en tussendoor steelt het virus alle inloggegevens en hackt uw account. Een uitzondering toevoegen aan uw cyberbeschermer kan u helpen uw apparaat te beveiligen. Met een uitzondering kunt u enkele programma’s toevoegen die de McAfee niet scant.

Ondertussen is het toevoegen van de uitzondering geen rocket science, maar volgt u gewoon de volgende procedures.

  • Klik eerst op het startmenu en ga naar de programmaknop.
  • Als u daar bent, selecteert u het McAfee Internet-beveiligingspictogram.
  • Open nu de virusscanconsole, klik tussen de opties op de ON-Access Scanner en ga naar eigenschappen om de Processen te selecteren.
  • Tussen dit proces door selecteert u de detectie en selecteert u de uitsluitingen.
  • Zoek hier naar een toepassing die u als uitzondering wilt toevoegen en selecteer een willekeurige modus uit Bestandstype en Bestanden.
  • Kies de laatste en plaats de applicatie die u in de toekomst niet meer laat scannen.
  • Klik hierna op de knop Toepassen en sla de wijzigingen op

Als u een fout tegenkomt bij het oplossen van dit probleem of het oplossen van een ander probleem, neem dan gerust contact met ons op via McAfee bellen nummer en schakel de experts in om u te helpen bij het oplossen van het probleem. De gebruiker kan elk medium selecteren om ons op elk moment te bereiken, aarzel niet om contact op te nemen met het team van experts, de medewerkers helpen u graag verder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *