Het Startscherm Van Mcafee Virusscan Enterprise Uitschakelen

U moet hebben gezien dat er een welkomstscherm verschijnt met details over het versienummer en aanvullende informatie wanneer u VirusScan Enterprise opent. Door het handhavingsbeleid te wijzigen, kunt u het welkomstscherm uitschakelen, aangezien er geen andere optie is om het VSE-venster via de VirusScan-console uit te schakelen.

Wat u kunt doen is:

VSE wordt beheerd door ePO-

Stap 1: Pas het beleid aan / wijzig het beleid via de EPO-console

A. Log eerst in op de ePO-console.
B. Ga dan naar de Beleidscatalogus.
C. Selecteer in dat venster VirusScan Enterprise 8.x, Gebruikersinterfacebeleid.
D. Selecteer voor nieuw beleid Dupliceren en voer een naam in. Klik vervolgens op OK.
e. Schakel het startscherm inschakelen uit.
F. Klik op de knop Opslaan.

Stap 2: Wijs vervolgens het gewijzigde beleid toe aan de gebruikers die het splash-venster willen uitschakelen.

Stap 3: Implementeer nu het beleid bij de klanten. Het zal het splash-venster uitschakelen. Om dit toe te staan, markeert u de optie Opstartscherm inschakelen en stuurt u het nieuwe beleid door naar de clients.

Standalone VSE-

Stap 1: Deactiveer de optie ‘Wijziging van McAfee-bestanden en instellingen voorkomen’.

De kracht van het wijzigen van de McAfee-bestanden en -instellingen wordt standaard gedeactiveerd voor extra bescherming. Daarvoor moet u enkele stappen uitvoeren om wijzigingen toe te staan. Zorg ervoor dat u de bescherming activeert nadat u het scherm hebt uitgeschakeld.

Stap 2: Deactiveer het welkomstscherm. Hiervoor moet je naar Start> Uitvoeren> typ ‘regedit’. Klik vervolgens op OK. Volg de link die in het venster wordt weergegeven. Dubbelklik op bSkipsplash aan de rechterkant en stel Waardegegevens in op 1.

Sluit ten slotte de Register-editor af.

Stap 3: Activeer opnieuw de optie ‘Wijziging van McAfee-bestanden en instellingen voorkomen’. Om opnieuw in te schakelen, moet u de stappen uitvoeren.

Zodra de VirusScan Enterprise is gestart, ziet u geen splash-venster.

McAfee klantenservice is het antwoord op uw vragen. Bereik het team door het nummer te bellen

Als u verschillende problemen ondervindt met uw antivirussoftware en op zoek bent naar technische ondersteuningsdiensten, neem dan contact op met ons team van experts door te bellen McAfee telefoonnummer. Ons team is gemakkelijk bereikbaar op dit nummer of u kunt uw zorgen ook met hen bespreken via livechat of e-mail.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *